Ingrediente
- 2 pachete de supă bulion de roşii DietiMeal
- 2 linguriţe de ulei de măsline
- 3 căni de zuchinni
- ¼ cană de ţelină tăiată mărunt
- 1 cană de morcov ras
- 1 ceapă tăiată
- 1 lingură de faină
- 1 ½ cană de lapte dulce degresat
- 1 ½ cană de apă
- ½ cană de smântână fără grăsime
- Sare, piper după gust
Mod de preparare
Ia o tigaie adaugă uleiul de măsline, zuchinni, ceapă, ţelină şi morcov ras, prăjeşte 15-20 min. Într-o farfurie adâncă amestecă făină cu lapte până când se omogenizează, apoi pune într-o oală de supă. Separat, într-o altă farfurie amestecă supa Proti cu apă până se omogenizează şi adaugă în oala de supă. Găteşte până când începe să se îngroase. Adaugă legumele şi lasă la fiert încă 2-3 minute. Ia de pe foc, lasă să se răcească câteva minute, apoi pune într-un blender, adaugă smântână şi omogenizează. Se reîncălzeşte înainte de servire.
Informaţii nutritive
- 4 porţii pe reţetă
- 191 calorii
- 7 g grăsime
- 20 g carbohidraţi
- 14 g proteine
Program de dieta
- Diete Generale Faza 2, 3, 4
- Diete Pre-operator
Produse folosite
- Sale!
Supă – cremă de Roşie
74,99 lei59,99 lei - Sale!Out of stock
Tomato soup cream
62,49 lei49,99 lei
Leave A Comment