Slabirea Sanatoasa

Principiul de baza al unui regim de slabit

O alimentatie sanatoasa

  • Nu dorim sa porniti la drumul dificil de a slabi singuri
  • Sfaturi legate de slabire abunda pe internet, in ziare, in carti
  • Cat de consistente sunt sfaturile pe care le-ati primit?
  • De ce sa nu lucrati cu leader-ul in Nutritie?
  • Probabil ca ati incercat sa slabiti singuri dar fara a obtine rezultatul dorit

Noi nu vrem ca dvs. sa fiti din nou dezamagiti si nici nu va oferim o cura de slabire “magica”: secretul nostru este disciplina de a urma un regim riguros din punct de vedere nutritional. Nu vrem sa slabiti doar astazi! Vrem sa ramaneti la greutatea dorita o viață intreaga! Nu vrem sa va schimbați alimentatia pentru doua, trei saptamani! Vrem ca la sfarsitul acestui drum la care pornim impreuna, sa va modificati radical stilul de viata.

Afla mai multe despre

Slabire cu rezultate de lunga durata

Produsele Bariatrix se adreseaza atat pacientilor bariatrici (care au efectuat operatii de slabire: gastric banding, gastric by-pass, gastric sleeve, plicatura gastric etc.) cat si persoanelor care vor sa slabeasca fara interventie chirurgicala. Cura Bariatrix poate fi tinuta pe o perioada nedeterminata, dvs. alegand solutia ideala pentru a va mentine silueta pe termen lung si pentru a continua sa mancati sanatos, iar perioada minima pentru a obtine rezultate este de 3 saptamani.

Pentru mai multe informatii despre produsele de slabire Bariatrix, continuati aici. In cazul in care sunteti (sau va ganditi sa deveniti) un pacient al chirurgiei bariatrice, puteti primi informatii mai specifice legate de dieta ce ar trebui sa o urmati inainte de operatie, precum si regimul post-operator.