Despre noi 2017-07-07T15:18:07+00:00

Despre Noi

Firma Bariatrix

Firma Bariatrix Nutrition este o afacere de familie inceputa in Franta in 1978. Timp de trei generatii fondatorii firmei s-au dedicat cu pasiune pentru gasirea unor solutii inovatoare si ideale pentru persoanele care doresc sa slabeasca si sa-si controleze greutatea.

Firma Bariatrix Nutrition este lider in domeniul produselor alimentare cu concentratie ridicata de proteine si al suplimentelor pentru slabit. Bariatrix stie ca slabitul reprezinta un efort si vine in sprijinul tau in aceasta calatorie, indiferent daca esti la inceputul ei, la prima dieta, sau esti un veteran al dietelor, obosit de cautarea solutiei care te va ajuta sa slabesti asa cum iti propui. Bariatrix este alaturi de tine daca doresti sa slabesti cu sau fara ajutorul chirurgiei bariatrice sau daca ai efectuat deja operatia de slabire apeland la produsele noastre pentru regimul post operator.

Bariatrix Nutrition e langa tine cu produse alimentare sanatoase si gustoase, rezultatul a peste 30 de ani de cercetare stiintifica. Bariatrix Nutrition este lider in lume in cercetarea, dezvoltarea si distributia produselor alimentare specializate in slabire.

Firma Metagenics

Firma Metagenics, producatorul suplimentelor nutritive BariNutrics este liderul mondial in cercetarea, productia si distributia vitaminelor necesare pentru pacientii ce apeleaza la chirurgia bariatrica. Suplimentele BariNutrics sunt adaptate exclusiv nevoilor pre si post operatorii ale pacientului bariatric, in colaborare cu nutritionisti, chirurgi si specialisti de renume din Belgia si din lume.Produsele Metagenics sunt fabricate in Belgia respectand cele mai inalte standarde. Obiectivul produselor Metagenics este sa-si mentina locul de lider pe piata in lume prin productia celor mai eficace suplimente nutritive disponibile, pentru a preveni posibilele deficiente de vitamine si minerale care apar la toti pacientii bariatrici dupa operatia de slabire.

Firma Metagenics si-a castigat renumele in industria bariatrica prin profesionalism, dedicatie absoluta, pentru calitatea produselor si atentia deosebita adresata nevoilor pacientilor.

Firma S.C LadyGym SRL este distribuitor unic al firmei Bariatrix Nutrition si Metagenics in Romania. Produsele Bariatrix si Metagenics nu sunt disponibile in magazinele alimentare ci numai prin canalele de distributie specializate.