Informatii client

Produsele Bariatrix au fost special concepute pentru a ajuta in procesul de slabire si contin toate elementele nutritive necesare unei cure de slabire sanatoase. Bariatrix este un aliat de nadejde pentru persoanelor ce doresc sa slabeasca dar nu au timp sa gateasca avand un sortiment de produse gata de servit sau produse a caror preparare dureaza doar cateva minute.

Mai mult decat atat, Ghidul de Retete Bariatrix va ajuta sa fiti creativi in prepararea mancarii pentru curele de slabire!

Sfaturi generale

Hidratati-va!

Consumati 1.5 – 2 litri de lichide pe zi! Este indicat ca persoanele ce au efectuat operatii bariatrice sa evite bauturile carbogazoase sau bautul cu paiul!

Beti lichide lent, cu inghitituri mici.

Evitati pe cat se poate bauturile alcoolice!

Nu sariti peste mese!

Mai ales peste micul dejun, acesta fiind esential pentru o nutritie echilibrata si sanatoasa!

Stabiliti pe cat posibil ore exacte pentru mese si incercati sa va tineti de orar!

Incercați sa nu mancati intre mese, in afara gustarilor stabilite. Gustarile Bariatrix, sunt bogate in protein si va vor tine de foame!

Controlati portiile! Opriti-va cand va simtiti satul!

Cu timpul, in cazul operatiilor de by-pass, stomacul se largeste. Preveniti posibila re-ingrasare, mai ales dupa toate eforturile deja depuse pentru a slabi! Incercati sa nu va puneti doua portii chiar daca v-a placut mult mancarea!

Nu mancati in graba!

Mestecati bine si faceti pauze intre felurile de mancare!

Creati meniul pentru intreaga saptamana sau pentru intreaga zi in avans!

Cu cat anticipati mai mult, cu atat veti putea controla cand si cat mancati. De asemenea, inainte de a merge la cumparaturi sau la un eveniment unde se vor consuma alimente interzise este indicat sa mancati inainte. Consumati o gustare Bariatix! In felul acesta „nu deviati” prea mult de la dieta iar continutul de proteine din baton va vor taia pofta de mancare.

Evitati tentatiile!

Cand mergeti la un restaurant, ganditi-va bine ce comandati! Nu ruinati efortul atator saptamani la „ masa de inaugurare”. Mare atentie la sarbatorile tentante, Paste, Craciun! Puteti ciuguli din tot, dar doar ciuguli!