General diets 2017-06-07T12:31:40+00:00

Mancarea care da rezultate si care sunt avantajele dietei proteice

Firma Bariatrix Nutrition este leader in domeniul produselor alimentare cu concentratie ridicata de proteine si al suplimentelor recomandate pentru slabirea supravegheata pe cale medicala. Avand o intelegere profunda a problemelor create de greutatea excesiva si a obstacolelor fizice si psihologice care trebuie trecute pentru a putea atinge si mentine greutatea ideala, firma Bariatrix si-a creat de-a lungul anilor o retea puternica de colaboratori in domeniul medical si alimentar: biochimisti, ingineri alimentari, nutritionisti si chirurgi specializati in proceduri bariatrice…

Lucrand si cercetand impreuna, Bariatrix Nutrition a reusit sa castige si sa-si mentina locul de varf in industrie ca lider al inovarii in diete alimentare, o pozitie de invidiat considerand cat de extinsa este competitia in acest domeniu. Produsele Bariatrix constituie “standardul de aur” si sunt preferatele specialistilor in slabire. Secretul succesului nostru consta in faptul ca aminteles si am pus in centrul atentiei noastre importanta critica a proteinelor in ecuatia regimului de slabire.

Incearca o dieta simpla…

… sau, arde grasimea o luna de zile cu pachetul ESENTIAL

… dupa care mentine rezultatele cu Faza 3 si 4

Care sunt fazele de nutritie?

Dieta proteica are nenumarate avantaje: greutatea se pierde din masa de grasime si nu din masa musculara, rezultatele regimului proteic sunt de lunga durata, dar vizibile intr-o perioada scurta de timp, consumul de proteine stimulează dinamismul si energia, ingestia usoara a alimentelor, chiar și tonificarea pielii care beneficiaza de efectul combinat al ingestiei optime de amino-acizi si elemente nutritive esentiale!Mai mult decat atat, daca ati gustat vreodata proteina cruda veti intelege si mai bine cat de dificil este sa obtii produse cu gust bun si in acelasi timp super bogate in proteine!

Noi stim ca este esential ca celelalte ingrediente cheie din regimul alimentar sa se balanseze ideal cu continutul proteic si numai prin inovatie si cercetare se pot obtine produse care satisfac toate cererile nutritive si au gust delicios! Aceasta este misiunea firmei si filozofia care ne distinge de competitie.