Ingrediente
- 1 pachet de supă cremă de roşii DietiMeal
- 4 ardei graşi mici, curăţaţi
- 1 cană de apă fierbinte
- 1 ceapă tăiată
- 1 cană de carne de porc tocată şi fiartă
- 1 cană de orez brun gătit
- ½ linguriţă de praf de usturoi
- ½ linguriţă de boia iute
- ½ linguriţă de praf de ceapă
- 1 lingura ulei de măsline
Mod de preparare
Combină ierburile aromate, sarea şi piperul şi freacă muşchiul de porc pentru marinare. Lasă-l 15-30 minute, apoi fierbe-l în ½ apă 30 de minute. Prepară supa. Transferă muşchiul de porc într-un vas de cuptor, pune supa deasupra şi lasă-l în cuptor 40 de minute, sau până când e gata.
Informatii nutritive
- 2 porţii pe reţetă
- 203 calorii
- 7 g grăsime
- 20 g carbohidraţi
- 15 g proteine
Program de dieta
- Diete Generale Faza 3,4
- Diete Pre-operator
Produse folosite
- Sale!
Supă – cremă de Roşie
74,99 lei59,99 lei - Sale!Out of stock
Tomato soup cream
62,49 lei49,99 lei
Leave A Comment